Lilla Anna i Stora Världen

Om saker du inte visste att du behövde veta eller I shop, therefore I am

Det tillfälliga ljuset i tunneln

måndag, maj 15, 2006

1. Carolina har fått Wlan!!! alt. de har haft det ett tag men det har varit ickefungerande.

2. Jag får lämna in prel.uppsats idag => ledig eftermiddag! och kanske en delvis ledig morgondag!

Hela situationen har fått mig tillbaka i "normala" tankebanor igen. Huvudet är inte riktigt så fullt med attityder och lånord längre, delvis för att jag spyr på de och allt de kan förknippas med men också dels för att det nu mera är finputs som gäller. Till de mer normala tankebanorna kommer faktumet att jag jagar en klänning. Den finns här i stan, men ack, i fel storlek. Nu jagas den i större städer med hjälp av välvilliga pappor alt vänner. Får se vem som hinner först ;) Den är hur som helst vit, utan axelband, knyt i midjan, lite lätt utställd... *dregglar* Fortsättning följer!

Har också börjat gå in The skor. De inhandlades i typ Januari, för det var då de kom, men har inte kunnat användas förrens nu av förklarliga skäl. De har även genererat vissa skavsår vilket har gjort att de fått användas i omgångar. Att de är en storlek för små har inte gjort saken bättre, men den storlek jag burkar ha var faktiskt för stor(!), de satt inte kvar på foten, så vad gör man.

Eftermiddagen kommer idag att ängnas åt sådana sysslor man inte hunnit med under sitt uppsatsskrivande i panik, dvs, städning, viss disk, viss tvätt... Låter kanske inte så uppplyftande, men resultatet är det dessto mer. Ska bli skönt att få tillbaka hemmet i dess ofta normalt förekommande skick.

Nu ska jag sluta missbruka Wlanet på Carolina och återgå till någon slags korrekturläsning *kräks*

1 Comments:

At 2:51 em, Blogger Karoleen said...

Tjing på dig. Skönt att det börjar lösa sig nu...det är inte så himla kul när allt står upp över öronen på en och man bara spyr på allt.

Oh klänning....i think i know the one you mean, mycket fin....

 

Skicka en kommentar

<< Home