Lilla Anna i Stora Världen

Om saker du inte visste att du behövde veta eller I shop, therefore I am

How to do fashion in the winter and still survive

söndag, januari 21, 2007

Idag har det snöat och är typ kallt (-0,8), detta händer varje år och jag ställs alltid inför samma problem: function vs fashion. Enligt vad jag erfarit så sjunker graden fashion i takt med temperaturen då man måste lägga på en massa extralager för att över huvud taget överleva utanför ytterdörren. Detta i form av curlingkängor, vinterjacka samt mössa, jag ser ut som michelingubben. Alternativet är att halka runt i favvostövlarna med ullsockor i samt en lite snyggare jacka och frysa om rumpan, vilket känns otroligt fånigt. För att inte tala om klänning och curlingkängor, finns det något som totalrasera en outfit som curlingkängor?

Sen finns de alla hippa fashionistor som tar vintern med en lika stor klackspark som våren, och alla andra årstider för den delen, och min fråga är hur gör de? Fryser de inte? Och när når man det optimala läget av snygg OCH varm?

Steg-för-steg-guide välkomnas.

1 Comments:

At 11:52 fm, Anonymous Anonym said...

Det som räknas är det som finns under jackan på vintertid, men visst finns det riktigt snygga vinterjackor som förhöjer modegraden. Men vinterjackor hör väl oftast till killar, flickor har väl mer svängt om åt andra vinterplagg, för att som du påpekar, hålla modet uppe trots det kalla vädret.

 

Skicka en kommentar

<< Home