Lilla Anna i Stora Världen

Om saker du inte visste att du behövde veta eller I shop, therefore I am

Yes!

onsdag, januari 31, 2007

Världens bästa tidning har äntligen en hemsida!

Edit: Och ju mer jag läser där desto mer inser jag hur beroende jag kommer att bli!

Dagens

Dagens fick bli favvoklänningen från HM, lilla väskan fick vara med också. Skulle gå några ärenden på stan, b la leta efter en top att ha till min svarta puffkjol imorrn, hittade inget speciellt och kom fram till att jag säkert har matchande toppar redan så det räcker och blir över. Så inget köp där. Hamnade på HM och där höll det på att bli en massa köp. Har en grej för deras knästrumpor, i alla dess utformningar. Köpte ett par i ull i somras och de används för fullt, har nu två likadana par. Skulle vara roligt att variera med kanske några rutiga, eller kanske i silver. Men de fick också vänta, behovet är inte direkt skriande.

Nu snart blir det "galapremiär" på Night at the museum, är inget jättefan av varken Ben Stiller eller Owen Wilson, men vadå, bio med lite mingel kan väl alltid vara skoj.

Mika

Jag har fastnat på YouTube, när jag inte struttar runt till denna det vill säga.

Yuck

Nu är det snart dags igen, Alla hjärtans dag. Hysterin börjar så smått att eskalera för att till slut explodera i ett kaosartat skimmer av hjärtan, rosor och gärna en middag för två. Gärna ackompanjerat av denna, yuck! Finns det nått värre? Den ligger lite i samma klass som julskivor, fast denna är nästan värre... Dagen i all ära är jättemysig och har man något att fira så är det bara att blåsa på, men gör det för guds skull inte av princip.

Förra året ackompanjerades jag av Shpongles Nothing Lasts... But Nothing Is Lost och det kunde inte ha varit bättre :)

Longhorn -> Vista

Det är väl ingen som missar lanseringen av Vista idag. Hittade en lista över 10 saker som talar för det samt 10 som talar mot det. Med tanke på att det som hittils skrivits om Vista (som jag lyckats läsa) inte visat sig särskillt positivt så känner jag mig fortfarande tveksam till det nya operativsystemet. Säkerhet i all ära (som för mig känns som det starkaste för-argumentet) men jämfört med allt man måste stå ut med isf känns det inte direkt värt det. Jag tycker ett system ska vara så enkelt som möjligt, i flera aspekter. Ofta tycker jag det känns som om att man i Windows måste lägga en massa tid på att administrera systemet, snarare än att använda det: installera och underhålla antivirus, bråka med det trådlösa nätverket, vara vaksam på säkerhetshål etc etc. När Microsoft håller så hårt i sina produkter och lösningar blir det en ganska smal balansgång att gå för att få det att funka på rätt sätt. Och det finns bara ett sätt. Vad jag vet har de inte ens släppt in någon antivirusaktör för att designa program för Vista, utan kör helt och hållet på sina egna prylar?

Hur som helst, det känns som om man kunde köra en sjyst Linux/unix-variant istället, och få det att funka minst lika bra, om inte bättre, alt köra OS X om man nu vågar ta striden med Apple (inget ont om OS X dock, det är helt fantastiskt!). Visst håller Apple hårt i sina grejjer också, men det finns åtminstone inga virusproblem, än...

Aja, kanske mjuknar man lite när man faktiskt testat det själv, eller när man vet lite mer konkret hur det fungerar för privatpersoner. Och Windows Aero verkar ju tufft, eh, ja.

Dagens...

tisdag, januari 30, 2007

... och en liten fanfar! Jag har premiäranvänt jeansen jag köpte i början av oktober förra året! Det blev ju lite panik efter Tigers Skogsberg när de var slut i en affär och de sa att de även var slut från lagret. Hur som helst, de har legat ouppackade i påsen sen dess och jag har länge tänkt att "nu är det dags", och så idag blev det av :) Är i en riktigt sjyst mörk tvätt och nu fattas bara att gå in dem ordentligt så de blir lika sköna som mina andra.
Är fortfarande på sandlådenivå när det kommer till hela Adobe Suiten, men skam den som ger sig, eller hur? :)

Vår

måndag, januari 29, 2007

Nog för att det är kallt som tusan ute så kan man iaf börja fundera lite på vårtrender:
  1. Ben! Minilängder, och t om nanolängder på både kjolar och shorts (och, jag vet, mini är inget prefix) är att vänta. Gärna med höga klackar. Jag hängde på trenden redan i höstas till omgivningens blandade förtjusning. Har i vinter kört en kort stickad poloklänning som ocskå känns helt rätt, även om den nog inte gör sig med bara ben.
  2. Klänningar. I alla dess former. Elle UK pratar om The Bandage, den klänningen du knappt kan andas i, än mindre sitta ner i. Jag skulle hellre gå för den romantiska med lite lager eller en hellång halterneck med lite grekisk känsla.
  3. Pajletter och stenar på plagg, gärna en topp eller kort klänning, även om det nog måste ta ett tag innan det sjunker in...
  4. Elegant, fast med lite nya former. Tänk fortfarande beige och neutrala färger, men med kanske lite mer volym i ärmarna, super-wedges eller vad annat som inte tillhör det som vi redan sett. Jag är inne på mina wedges igen, ska när snön behagar försvinna köra dem med tjocka strumpbyxor till både klänning och kjol.
Saker som däremot känns lite sådär är hela metallictrenden, speciellt på leggins. Det behöver nog en tid för att sjunka in. Det och satinryggsäcken. Punkkänslan däremot kan jag leva men, även om jag inte är den som brukar sota ögonen, men rock, kavaj och lite så kör jag gärna. Lagom androgynt.

Någon annan som funderat på vårfavoriter?

Måndag

Lite lagom segt att börja en ny vecka, och kallt är det! Sitter med tjocka tofflor inne och det är -7 ute, känns sådär kul att behöva gå ut sen. Snubblade över lite måndagskul iaf:

  • Måste det komma en ny varje säsong? Det är ju inte så att man inte vill ha...
  • Herregud, vad är detta?
  • Trendrapport, jag kan tänka mig kontinentmodet samt de stickade cashmervantarna!

Söndag

söndag, januari 28, 2007

Finns det något som man göra en söndag mer fulländad än:
  1. Blåbärspannkakor till frukost
  2. Nya Elle UK
  3. Te och praliner
?

Nuså

torsdag, januari 25, 2007

Jag har gjort nått som går både mot mina närmastes värderingar och samtycke och till viss del mot mina ekonomiska principer just nu. Jag har handlat följande:
Det var svårt att låta bli, jag har spanat på en länge + att den var på superrea, 49:-, så det är mina ursäkter :) Egentligen ville jag ha en från AA, med spagettiband och i vanligt bomullstyg, men denna kan fungera som ett experiment. Den här har knäppning i grenen, vilken den från AA inte har, kan vara en fördel ibland. Den funkar iaf helt ok till jeans, ska testa till lite kjolar och så också. Spännande!

Edit: Kan tillägga att min syster antagligen kommer att säga upp bekantskapen med mig när hon ser detta... One-pieces är, milt sagt, inte hennes grej.

HM

Nu pratar BBC's nyheter också om det som Ytligheter nämde. Dock inga fler detaljer mer än att det skulle bli butiker med lite mer lyxiga kläder a la Stella-grejjorna. Jag väntar med spänning!

Perfekt

onsdag, januari 24, 2007

Nog för att jag precis varit på gymet men jag är nog inte riktigt med i denna ligan än :)

Däremot är det en riktigt bra låt och kommer nog bli en favorit till helgen! Dilemmat är ju fortfarande vad man har på sig när det är -10 ute. Visst att man kan åka taxi, men det räcker ibland inte. Känns bökigt att hänga in flera lager i garderoben + att ta med extra skor... det händer inte. Så, vad gör man? Sprit värmer? + att alla blir så mycket snyggare ;) Mja, vi får se. Jag ska först plöja garberoben efter något festligt att ha som första lager.

Dagens

Tröjan är egentligen en klänning (jag har anamat det kortkorta redan :)) eftersom den är 100% ull och det är ett av de varmaste plaggen jag har. Teamades med jeans, svarta stövlar med fleecesula och svart vinterjacka. Och jag frös faktiskt inte!

Inspiration

tisdag, januari 23, 2007

Såhär efter ett svettigt pass på gymet slappar jag med lite slösurfande. Hittade in på Sthlm streetstyle och hittade lite ljus i vintermörkret. Det där med ytterplagg har aldrig varit min grej, jag har haft enklaste enklast, av någon besynnerlig anledning. Hur som helst, den här killen verkar ju vara nått på spåren, det går ju att piffa upp nästan valfri kappa där. Annars är ju detta ett hett tips, ångrar lite att jag inte knep denna på HM när den väl fanns där...

Linux sopar mattan

Majoriteten av den tappra skara som faktiskt besöker min blogg använder IE6 i WinXP, det går att se med lite statistikhjälp. Är du en av dem borde du spana in detta så vet du vad som väntar när du tröttnat på Windows, och Mac OS för den delen också. Det går även att läsa lite om det här. Jag säger, fett coolt.

How to do fashion in the winter and still survive

söndag, januari 21, 2007

Idag har det snöat och är typ kallt (-0,8), detta händer varje år och jag ställs alltid inför samma problem: function vs fashion. Enligt vad jag erfarit så sjunker graden fashion i takt med temperaturen då man måste lägga på en massa extralager för att över huvud taget överleva utanför ytterdörren. Detta i form av curlingkängor, vinterjacka samt mössa, jag ser ut som michelingubben. Alternativet är att halka runt i favvostövlarna med ullsockor i samt en lite snyggare jacka och frysa om rumpan, vilket känns otroligt fånigt. För att inte tala om klänning och curlingkängor, finns det något som totalrasera en outfit som curlingkängor?

Sen finns de alla hippa fashionistor som tar vintern med en lika stor klackspark som våren, och alla andra årstider för den delen, och min fråga är hur gör de? Fryser de inte? Och när når man det optimala läget av snygg OCH varm?

Steg-för-steg-guide välkomnas.

Fest

lördag, januari 20, 2007

Igår var det examensfest vilket innebar att jag fick ta ut min röda VR-klänning på ännu en sväng. Den har hängt med på julens alla festligheter, och det känns kul att det kommer upp tillfällen då man faktiskt kan klä upp sig lite mer. Det är lite synd när ens finare kläder bara hänger och dammar i garderoben.

Gårdagen innebar också mycket folk och trevlig sittning med efterföljande fest. Körde med två avecbiljetter så det blev snapps till maten och sen först punch till kaffet, men det byttes bort mot en konjak som bordsherren inte tyckte om :) (Hur det nu kan gå ihop) Under hela middagen fylldes även vinglasen på sådär generöst som de bara görs på nationer. Sen altenerades det mellan styrdansgolvet och dunkadunka-golvet tills alltihop stängde och det blev efterfilosoferande med ännu mer rödvin fram till 04.

Dagen har inneburit mycket sängliggande, en del thaimat och nu grapejuice. Kommer säkerligen nog somna som en stock här om nån timme i alla fall. Tur att det är söndag imorrn :)

Well, what do you know...

torsdag, januari 18, 2007

Nu blev det lite balett över dagens ändå :) Lite knepigt bara eftersom det blåste ute, så man fick hålla i kjolen ibland. Invigde nya leggins från Topshop, "One seize, our best fit ever!" och de satt verkligen, åt. Vet inte riktigt om de går ut sig, eller hur det funkar. Jag gillar ju mina leggins heltäckande och inte semigenomskinliga som t ex strumpbyxor. Har ett par favoriter från Gina som jag haft i evigheter, de är i tyg, riktigt tyg. Dessa är mer som strumpbyxor utan fot, vilket iofs kan vara bra att ha ibland. Såg iofs att HM fått in lite mer heltäckande grejjer nu, men jag höll mig. Vad jag inte kunde hålla mig från var följande underkläder. Har en förkärlek för just denna variant, gillar mönstret och färgen och har sen tidigare ett liknande set fast i grönt. Och jag behöver verkligen underkläder! :)




Lista

onsdag, januari 17, 2007

Knycker denna från Karro

1.
Vilken svordom använder du mest? Vet faktiskt inte
2. Äger du en iPod? Japps, två, en icke-fungerande rosa mini samt en av de första som kom (som fungerar hur bra som helst!)
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Nånstans mellan 0600 och 0630
4. Hur många resväskor äger du? En kabinväska samt en supersöt weekendbag
5. Använder du flip-floppar? Flip-floppar (Vad är det?)? Ja, på sommaren
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Ica (maxi, nära, kvantum, you pick)
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag alternerar gärna, det är trist när man fotat en rolig tillställning och så är man själv inte med på nån bild...
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Borat, fruktansvärt dålig med ett lite skrämmande budskap
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Nån jag tycker om, kvittar vad
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Birkin ;) Nädå, skulle kanske köpa mig fri från CSN?
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Har jag svårt att tro
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nopes
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Alla mina skivor ligger i en låda jag inte öppnat på år och dar. I min playlist ligger Zero 7, Warm sounds
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Sysslar kanske mer med favoritlåtar
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nopes
16. När var senast någon stötte på dig? Hur vet man om någon faktiskt gör det? Om de inte säger det rakt ut förstås... Men det händer väl lite titt som tätt
17. Vad åt du till middag senast? Fajitas!
18 Använder du huvtröjor? Inte alls faktiskt
19. Kan du vissla? Japps
20. Vem var den senaste som ringde dig? Syster
21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Kärlekstunneln? ;)
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jag vet att de gör det :S
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 018
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Tror inte det, eller det beror på hur liten
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? http://www.graenbycentrum.se/ och det är inte ens nära, det ligger på andra sidan stan
26. Hur många syskon har du? Syster
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Är inte blyg om jag vet vad jag vill
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Ice age :D
29. Äger du några popband t-shirts? Roling Stones, The Ark, Kula Shaker
30. När flög du senast? Norge i höstas
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra
32. Läser du för skojs skull? Heh, nej
33. Pratar du några andra språk? Bra engelska och behjälplig franska
34. Diskar du din egen disk? Det händer :) Annars tar maskinen det mesta
35. Har du gråtit offentligt? Japps
36. Har du en stationär dator eller en laptop? iBook
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Absolut, nu är jag inne på matlagning
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Har alltid velat haft en i tungan och det har jag, så jag är nöjd. Tatueringar -> Nej
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Vadå dejt, vem går på dejt?
40. Kan du kasta macka? Japps
41. Har du någonsin varit på Jamaica? No man
42. Vad har du med dig in på bion? Ett gott humör? Äh, orka gå på bio
43. Vem var din favoritlärare och varför? Glömt namnet, men han hoppade upp och ner på stolar och bord för att illustrera elektronernas olika energi beroende på skal
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Tror inte det
45. Vad har du för väder? Kallt
46. Har du en blogg? Well... :)
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Kemi
48. Gillar du att flyga? Helt ok
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Öpppensinnad
50. När sov du senast på golvet? Några år sen när jag inte orkade klättra upp till loftsängen igen...
51. Vilken är din favorit drink? Mojito
52. Gillar du din boende-situation? Det finns inget bättre
53. Vilken är din mammas hemstad? Eslöv
54. Din pappas hemstad? Trollhättan
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Vet inte, jag skulle gärna sova jämt
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Jag gillar fullbokat, så det är helt ok
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nopes
58. Vilken är din favoritfrukt? Melon kanske?
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Inte kalorier, men jag bryr mig helt klart om vad som är i
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 'till I die
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ehm, har väl nån form av examen inom det så, ja
62. Tror du på liv på andra planeter? Who knows, who cares
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg? Valfri på Apple
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Se 62
65. Vad var det senaste du åt? Fajitas
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Spontant det motsatta, eller det beror på hur vi träffats, men båda funkar fint
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Har hört historien, men kommer inte ihåg...
68. Gillar du senap? Japps
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det går över
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Oj, ser inte så mycket film...
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nopes
73. Tycker du om att krama folk? Ja, det är helt ok
74. Skulle du säga att du är trendig? Gärna
75. Äger du en digitalkamera? Världens minsta cyber shot
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Senast tror jag det var Lindsay Lohan? Vi är tydligen lika
77. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja! Vill man inte kan man lika gärna säga det, det gör det lättare för alla
78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen vad jag vet
79. Tycker du att du är attraktiv? Absolut ;)
80. Vad är du allergisk mot? Mjölk/grädde/glass etc
81. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ehm, det har hänt
82. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Får jag välja själv? Alexander
83. Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Kom igen, du vet att du vill! ;)

Pretty ballerina

Har slappat med senaste Cover och fastnade för delen om ballerinor och clowner. Jag gillar verkligen hela tanken med ballerinainspirerat mode, hela lager-på-lager-tänket, håruppsättningen, omlottbanden, benvärmarna och såklart skorna.

Har letat länge efter ett par blekrosa flats med lite fyrkantig tå, men icke. I övrigt har jag anamat lite av stilen med benvärmare, leggins, omlottklänning och allas favvotröja från Harmony. Synd att den inte gjorde sig i "puderrosa", den jag fick var mer beigebrun och åkte tillbaka fortare än kvickt... Men den gråa är fortfarande en favorit och jag har den gärna till min svarta tyllkjol och en snygg knut i håret.

Suktar fortfarande lite efter vissa plagg härifrån i samma anda, t ex denna eller varför inte denna. Hade varit perfekt för layering! Har tjatat om beställning länge nu... :) Hade ekonomin räckt lite längre hade det kanske blivit nått härifrån också.

Dagens

tisdag, januari 16, 2007

Lite av en favoritdagens

Ullkofta - Nånstans i Skottland
Sidenlinne - La Redoute
Jeans - Tiger
Väska - Svenskt Tenn
Stövlar - Nilson
(Skinnjacka - HM)

Gillar solljuset som strömmar in också, är det inte vår snart?!

HM

Senaste HM-skörden, jag är nöjd. Speciellt bikinin satt bra vilket känns lite kul när man ändå chansar en del. Klänningen blir som sagt en basfavorit tillsammans med först kanske svarta leggins i slutet på vintern/våren (vad det nu är för väder vi har...) och sen med vita till sommaren. Man kan ju börja med stövlar, övergå till pumps för att avsluta med sandaler, oändliga möjligheter :) Sjalen blir snygg till beige trench till våren.

Träningskläderna, som inte fick vara med på bild, satt också bra. Jag tycker det är hur bra som helst att kunna fynda billiga mysbyxor, perfekt att träna i, och det där gratissettet blir nog också sjyst på gymet. Jag är väl inte direkt typen som lägger ut tid och energi på sånt, även om jag sagt att jag ska och det ibland kan behövas. Däremot har jag köpt nya skor, med tanke på att jag haft mina andra i säkert fem år så var det väl dags. De är knallröda(!) så ingen behöver tappa bort mig :)

Lyx vs Budget

måndag, januari 15, 2007


Härlig alltiallo-olja för 215 :- eller två snygga väskor för 180:-? Jag införskaffade visserligen båda, men känner att jag måste lyxa lite och förnya oljeförrådet.

Yey

torsdag, januari 11, 2007

En av mina absoluta favvolåtar för tillfället ligger på Radio 1's A-list, vilket betyder att jag får höra den nästan jämt!

T-shirt

onsdag, januari 10, 2007

Kände att jag var tvungen att bidra med jordens coolaste t-shirt (och egendesignad julklapp), följande rockar :D

Dagens

tisdag, januari 09, 2007

Dagens blir nyfyndad ulklänning från HM, måste vara andra batchen eller så då andra haft den sen lång tid tillbaka.
Till denna, bruna stövlar, skinnjacka, smålandskasse (paraply).

Nu är det gjort

måndag, januari 08, 2007

HM-beställningen har nu gått iväg, det brukar ju av någon anledning bli iaf två st/år, vad vore vi utan HM egentligen? :)

Hur som helst, det blev en grön klänning, något som jag inte blir ensam med gissar jag, men den känns som ett bra basplagg. En bikini blev det också, om allt sitter som det ska så blir det en keeper. Slängde med två par leggins också, ett par i svart och ett par i vitt, samt en scarf också. Fick med gratissettet + ett par andra träningsbyxor för 49.90, inte helt fel. Alltihop ska enligt prognos komma denna vecka(!), ska väl bli mest spännande hur bikinin sitter, det andra känns ganska säkert.

Tips

söndag, januari 07, 2007

Jo, i och med hela haveriet så kan det hända att mina bokmärken gått förlorade (har backup av hela hårddisken/systemet, dock ej uppackad än då det kanske kommer att bli fler ominstallationer). Har några i huvudet men om någon har sjysta tips på bra bloggar är de mer än välkomna! :D

Trying times

I onsdags bestämde sig min baby för att krascha, helt. Först var tanken att hårddisken gått, sen efter lite forumläsning kanske rörelsesensorn som ska "gömma undan" viktig data om datorn säg skulle falla, men till slut fastslogs det att det var airporten som var boven. Tillsammans med någon krets på logikkortet (detta kan dock lösas genom att man bokstavligt talat bänder upp datorn och lägger in gelekuddar på väl valda ställen, alternativt sätter en tving strax under alt och äppletangenterna).

Exakt samma fel fanns tydligen på G3:orna som Apple gav förlängd garanti på, detta har de dock inte gjort på G4:orna och vill med andra ord inte ta i fall som detta ens med tång. Apple är inte så bra på kundkontakt över huvudtaget, deras serviceställen lagar datorer lite i vilda western-stil och de själva vill knappt kännas vid dem samt att det krävs en del för att faktiskt få tag på någon på Apple över huvudtaget (och när man sen fått dem på tråden är det nästan ännu svårare att få de att göra nått).

Folk börjar väl redan tröttna lite efter alla vändor med Macbooksen i höstas och förhoppningsvis kommer det leda till att Apple släpper lite på sin järnring och vem vet, kanske t om skaffar en kundtjänst. Annars får de väl lära sig den hårda vägen att man kan inte skyffla ut ostabila datorer hur som helst (stämning på G i USA), hur bra och häftiga de än är. Ännu bättre skulle ju vara om hjärnorna bakom datorerna slutar, och tar sina idéer med sig till nått bättre ställe.

Det hela har nu löst sig genom att min baby numera tror att den är en powerbook och med hjälp av lite fixar så startas inte Airport alls, small price to pay jämfört med om jag hade varit tvungen att köpa en ny. Att köpa en ny Apple nu känns ju sådär och att köpa en PC hade bara varit deprimerande, då kör jag hellre med en lätt förvirrad ibook.

Hur som helst, det går inte att med ord beskriva hur tacksam jag är att den är uppe och kör igen, det var inget jag hade klarat själv!

2006 och 2007

tisdag, januari 02, 2007

För att summera lite av 2006... :
  • Väska - Smålandskasse, Svenskt Tenn
  • Investering - Grönt, utåtställt sidenlinne, LaRedoute/Tigerjeans
  • Resa - Skåne
  • Addiction - Badskum från Body Shop
  • Hype - HM's harmony
  • Nyckelplagg - Klänning + leggins
  • Beställning - Halvapriset-hysterin hos LaRedoute
  • Wow - Indiska/Min Hermessjal
... och för att tjuvkika på vad som förhoppningsvis komma skall:
  • Väska - Stor i skinn från Tiger
  • Investering - Vinterjacka/mobil (när 3 släpper den rosa...)
  • Resa - Skåne/London
  • Addiction - Jag skulle mycket väl kunna fastna för nån kroppsolja med typ glitter i
  • Hype - Madonna for HM? Kate Moss for Topshop?
  • Nyckelplagg - Platåskor, vita leggins
  • Beställning - American Apparel
  • Wow - Topshops flagship store som det ryktas om ska efterträda Debenhams på Drottninggatan?